De veranderingen in Kazachstan na de mislukte couppoging

de-veranderingen-in-kazachstan-na-de-mislukte-couppoging

24-01-22 01: 27: 00,

In Kazachstan worden veel veranderingen aangekondigd, zowel op economisch en sociaal als op politiek gebied. De oude elite van het land is grotendeels verdreven.

Ik heb al gemeld dat veel leden van de oude politieke elite van Kazachstan na de couppoging hun post hebben verloren. Blijkbaar is president Takajev momenteel bezig de familie van zijn voorganger Nazarbajev, die het land jarenlang heeft geregeerd 30, te verdrijven. De Russische televisie heeft hier nu ook over bericht in haar wekelijkse nieuwsoverzicht vanuit Kazachstan en ik heb de bijdrage van de Russische televisie vertaald.

Begin van vertaling:

“Degenen die zich niet verstopten, hebben schuld”: welke veranderingen staan Kazachstan te wachten

In Kazachstan probeert president Takajev een nieuw leven te beginnen na de mislukte bloedige couppoging en de tragische gebeurtenissen die honderden levens eisten. En als er aan het begin van het jaar nog tekenen waren van dubbele macht in zowel de machtsstructuren als de economie van het land – sommige mensen werden achter de tralies gezet,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: