Gasopslagniveaus in Europa en Oekraïne lager dan ooit tevoren

gasopslagniveaus-in-europa-en-oekraine-lager-dan-ooit-tevoren

24-01-22 07: 38: 00,

Op 22. In januari werd gemeld dat de gasreserves in Europa en Oekraïne zeer snel blijven afnemen. Het niveau van de opslag is in de geschiedenis nog nooit zo laag geweest als nu, zodat de prijzen op één dag met bijna 20 procent zijn gestegen.

De Russische televisie brengt regelmatig verslag uit van het nieuws op de gasmarkt. Op 22. In januari werden nieuwe cijfers over de opslagniveaus gemeld. Daarom vertaal ik twee verslagen van de Russische televisie, het eerste over de prijsontwikkeling op de beurs, het tweede over de gasreserves. Vervolgens geef ik, voor alle lezers die hier nieuw zijn, nog eens een samenvatting van de oorzaken van de energie- en gascrisis.

Laten we beginnen met het artikel over de gasprijzen.

Start de vertaling:

De aardgasprijs op de spotmarkt in Europa is gestegen met 19,4%

De prijs van februari-futures voor gas op de TTF-hub in Nederland is gestegen met 24. Januari met 19,4 procent tot 102 dollar per duizend kubieke meter.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: