FIFA-voetbaldoden in december 2021 alleen al evenaren het jaarlijkse gemiddelde van de laatste 12 jaar & verdubbelt elke 3 maanden

fifa-voetbaldoden-in-december-2021-alleen-al-evenaren-het-jaarlijkse-gemiddelde-van-de-laatste-12-jaar-&-verdubbelt-elke-3-maanden

25-01-22 08:01:00,

Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat het aantal sterfgevallen onder profvoetballers/voetbalsters als gevolg van cardiovasculaire problemen elke drie maanden verdubbelt, waarbij het aantal sterfgevallen in december 2021 gelijk is aan het jaargemiddelde over de afgelopen 12 jaar, bericht Dailyexpose.uk.

In totaal was het aantal sterfgevallen onder profvoetballers in 2021 vier keer zo hoog als het gemiddelde tussen 2009 en 2020.

De onderstaande tabel toont het totale aantal in de lijst opgenomen sterfgevallen bij Fifa-voetbalwedstrijden en cardiovasculaire sterfgevallen bij voetbalwedstrijden van mannen die zich sinds 2009 elk jaar hebben voorgedaan.

De gegevens in de tabel zijn ontleend aan de volgende websites –

Uit de gegevens blijkt dat profvoetballers/voetbalsters tijdens wedstrijden (wedstrijd of training) vier keer zo vaak aan cardiovasculaire problemen zijn overleden als gemiddeld tussen 2009 en 2020.

Ook blijkt dat er in 2021 meer dan 15x zoveel sterfgevallen waren als gevolg van cardiovasculaire problemen dan in 2020

Maar wat het meest verontrustend is, is dat er in december 2021 3,5 keer zoveel sterfgevallen waren als in heel 2020, en dat er in december 2021 bijna evenveel sterfgevallen waren (7) als het jaarlijkse gemiddelde over de afgelopen 12 jaar (7,8 per jaar).

En het echte probleem is dit…

Cardiovasculaire sterfgevallen onder professionele voetbal/soccer spelers verdubbelen elk kwartaal. Dus tegen het einde van 2022 kunnen ze zijn gestegen tot 320 per kwartaal (40, 80, 160, 320). Het advies dat wordt gegeven aan voetballers die instorten maar het overleven, is dat zij gedurende 3 maanden moeten stoppen met alle inspannende activiteiten. Uit deze cijfers blijkt dat alle sporters die Covid-19 gevaccineerd zijn, hetzelfde zouden moeten doen.

Uit ons onderzoek van de beschikbare gegevens blijkt dat het aantal cardiovasculaire sterfgevallen bij professionele voetbalwedstrijden wereldwijd in 2021 300% hoger lag dan het gemiddelde over 12 jaar, waarbij het aantal sterfgevallen alleen al in december 2021 gelijk was aan het gemiddelde over de periode 2009-2020.

Zullen de bevoegde autoriteiten dit ook nader onderzoeken voordat het te laat is?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: