Twee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaakt

twee-vrouwen-laten-zien-hoe-krankzinnig-de-covid-manie-mensen-heeft-gemaakt

25-01-22 12:55:00, Een van de punten die ik in de loop der jaren heb gemaakt is dat links de jonge blanke vrouwen krankzinnig heeft gemaakt. Ze zijn doordrenkt van zelfhaat omdat ze blank zijn, maar voelen desondanks een diep gevoel van slachtofferschap omdat ze vrouw zijn. Een recente video geeft echter aan dat het niet alleen jonge vrouwen zijn die door links krankjorum zijn gemaakt. Op de video is te zien hoe twee oudere vrouwen een ongemaskerde jonge zwarte man in een lift aantreffen en hem wild aanvallen terwijl ze wanhopig proberen hem en zijn ongemaskerde zelf uit de lift te krijgen, schrijft Thecovidworld.com.

Het is een beetje moeilijk te begrijpen wat er aan de hand is in deze 30 seconden durende video, maar na een paar keer doorstaan te hebben, denk ik dat ik het idee heb.

Een zwarte man stond in een lift toen twee blanke vrouwen van middelbare leeftijd instapten en compleet door het lint gingen. De beste verklaring voor hun paniek is dat hij geen masker droeg (wat blijkt uit de helderheid waarmee hij spreekt, niet gedempt door een gezichtsluier).

Op een gegeven moment begon de man de vrouw te filmen terwijl zij hem probeerde te filmen. Ondanks het feit dat ze blijkbaar doodsbang waren voor zijn bacillen, zwermden de vrouwen over de man heen, waarop hij zijn handen defensief omhoog stak om zich tegen hen te beschermen. Een van de vrouwen sloeg hem vervolgens en toen hij haar daarop aansprak, begon ze “Black lives matter” te scanderen, terwijl haar metgezel erop bleef aandringen dat hij de lift zou verlaten. Hier, kijk zelf maar:

Wat valt er nog te zeggen over deze vrouwen? Als sponzen, of de afvoer onder een smerige gootsteen, hebben ze de afgelopen twee jaar elk beetje waanzin dat linkse mensen in de samenleving hebben gepompt, geabsorbeerd. COVID-angst, maskermanie, raciale obsessies, pesten … het is er allemaal, samengeperst in een 30-seconden video.

Het strekt de jongeman tot eer dat hij, zelfs tijdens het protesteren, erin slaagde een aangenaam affect te behouden. Echter, als mijn lezing van wat er gebeurde op die video juist is, zou ik hem hebben geadviseerd om die lift onmiddellijk te verlaten. Krankzinnige mensen kennen geen eindpunt en het had in een paar seconden van dom en irritant naar gevaarlijk kunnen gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: