Oekraïne – wat is het overdenken waard

oekraine-–-wat-is-het-overdenken-waard

26-01-22 06: 36: 00,

Het lawaai over Oekraïne wordt steeds harder en harder. En toch: de oorlog zal niet plaatsvinden op de manier zoals die nu door vele partijen met steeds nieuwe speculaties wordt voorgespiegeld. Rusland dreigt niet met oorlog en is niet geïnteresseerd in een invasie in Oekraïne. Een geannexeerd Oekraïne zou een kritieke economische en politieke last op Rusland leggen. Rusland wil alleen voorkomen dat Oekraïne een volwaardig NAVO-land wordt.

Ook Joe Biden zwakt alleen maar af en relativeert dan meteen. Zelfs Anna Lena Baerbock, die graag doet alsof zij militant is, bouwt een dreigende houding tegen Rusland op, maar heeft geen echte wil om aan te vallen achter zich. Het gaat herkenbaar niet om een open oorlog met Rusland, maar om de insnoering, zo mogelijk dodelijke bewapening ervan – waarbij de hele westerse propagandakracht tegelijkertijd duidelijk laat zien dat niet één van hen bereid is om voor Oekraïne het vuur aan de schenen te leggen en hun oorlogszuchtige woorden op te volgen met militaire daden.

Laten we het eenvoudig stellen: Rusland als het hart van Eurazië, verbonden met China en des te nauwer naarmate het koor van de VS, de NAVO en de EU het volume van hun dreigmarathon opvoert, kan niet worden veroverd in een oorlog met conventionele wapens, nadat het in het verleden niet kon worden veroverd, bezet of onderworpen door middel van veroveringsoorlogen. Denk aan de mislukte pogingen van Napoleon in de 19. Denk aan de mislukte pogingen van Napoleon in de 19e eeuw, de Duitse Wehrmacht in de Eerste Wereldoorlog, Hitler in de Tweede en de onsuccesvolle zachte overname door de VS na het einde van de Sovjet-Unie. Vandaag de dag zou het gebruik van kernwapens bovendien een verder

” Lees

%d bloggers liken dit: