CoronaTransition.CH:ㅤDe normalisering van pedofilie

27-01-22 02: 00: 00,

Gepubliceerd op 27. Januari 2022 door FE.

Sinds enkele jaren proberen de progressieve media een nieuw verhaal over pedofilie te verspreiden. De bedoeling is duidelijk: de seksuele afwijking destigmatiseren om deze vervolgens in de ogen van de samenleving te normaliseren. De Los Angeles Times, USA Today, de New York Times en VICE magazine behoren tot de mediakanalen die pedofilie als het nieuwe normaal proberen te bestempelen.

Om dit doel te bereiken, presenteren en verspreiden deze mediakanalen de denkwijze dat pedofielen geboren worden met mentale stoornissen. Hierdoor zouden ze zich aangetrokken voelen tot kinderen. Deze stelling wordt gesteund door deskundigen zoals de veel bekritiseerde Dr.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: