NachDenkSeiten:ㅤVideo gesprek met Wolfgang Kubicki

nachdenkseiten:ㅤvideo-gesprek-met-wolfgang-kubicki

27-01-22 09: 10: 00, Videogespräch mit Wolfgang Kubicki

Videogesprek met Wolfgang Kubicki

27. Januari 2022 op 10: 10 Een artikel door: Redactie

Op 21.1.2022 hadden FDP-vicevoorzitter en Bondsdag-vicevoorzitter Kubicki op uitnodiging van Westend Verlag een ontmoeting met Albrecht Müller voor een gesprek. Hier is de video . In het begin ging het om de evaluatie van de betogingen en betogers. Beide gesprekspartners vinden het door het hoofd van het Bureau voor de bescherming van de grondwet gebruikte etiket “vijanden van de staat” onaanvaardbaar. Dit geldt ook voor het door de BMI uitgesproken voornemen om het zaaien van angst te gebruiken als middel om de Coronamaatregelen af te dwingen. Andere onderwerpen: Hoe acuut is het gevaar van oorlog in Europa? Wie draagt de hoofdverantwoordelijkheid voor de escalatie van het nieuwe West-Oost conflict? Wat zijn de economische belangen erachter? Zijn wapenleveranties aan Oekraïne te rechtvaardigen? Is Duitsland meer dan een vazal van de VS? En tenslotte: Hoeveel jaar is de stoplichtcoalitie in de federale regering ontworpen om te duren?

De NachDenkSeiten zijn belangrijk voor de kritische meningsvorming,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: