EZAZ.NL:ㅤDe Audiokrant editie 62

ezaz.nl:ㅤde-audiokrant-editie-62

28-01-22 04:00:00,

Wie regelmatig naar de nieuwe en vrije media kijkt, luistert of artikelen leest, zal opvallen hoeveel professionaliteit hier te vinden is. Veel programma’s van de nationale omroepen steken hier in niveau vaak schril bij af. Het aantal vrije online media in Nederland is zo talrijk dat het overzicht nog mist, zo ook de bundeling van krachten.

Met de oprichting van de Vereniging van Vrije Journalisten is daar verandering in gekomen. Borgen van kwaliteit, feitelijkheid en toelaten van faire kritiek op de publicaties zijn een paar van de grondbeginselen.

Bij elkaar bereiken de tientallen Nederlandse online kanalen wekelijks naar schatting wellicht een miljoen lezers, luisteraars en kijkers.

Ezaz.nl wil een bijdrage leveren aan het verbreden van de vrije media. Vandaar dat we dit weekend graag de podcast ‘Nieuwe Tijd’ van Niels Lunsing hier willen delen. Radio Moddergat van ezaz.nl is een tweewekelijks programma, en de andere week zal met podcast van collega-media worden afgewisseld.

Wie een overzicht van de belangrijkste vrije media wil, kan de website Rijksvrijheid.nl bezoeken.
Zie hier een lijst met vrije media, in Nederland, Duitsland, VK en de VS. Recente video’s van vrije media vind je hier.

NieuweTijd Podcast · De Audiokrant editie 62  » Lees verder op EZAZ.NL