NachDenkSeiten:ㅤDe nieuwe realiteit van het centrum

nachdenkseiten:ㅤde-nieuwe-realiteit-van-het-centrum

28-01-22 07: 44: 00,

We verdelen mensen in gevaccineerden en niet-gevaccineerden en geven de niet-gevaccineerden de schuld van het feit dat we hen discrimineren. Het “nieuwe normaal” is de “nieuwe realiteit” geworden en afwijkende meningen en protesten worden gemarginaliseerd. Onze lezer Mark Marek heeft enkele gedachten over deze ontwikkeling.

Hoe de Corona pandemie een alternatieve realiteit heeft gestold voor een groot deel van onze samenleving.

De vermeende schuld van de “ongevaccineerden”

De “ongevaccineerden” zijn de schuldigen. Ongevaccineerde mensen zijn schuldig aan onze situatie. Zij zijn er de schuld van dat de meerderheid onder de beperkingen te lijden heeft. Zij zijn er de schuld van dat we niet uit de pandemie geraken. Zij zijn er de schuld van dat de vaccins niet zo goed werken als gehoopt. Volgens onze Minister van Volksgezondheid (34: 30) zij zijn ook verantwoordelijk voor het feit dat het RKI de herstellingsstatus van 6 tot 3 maanden heeft “moeten” inkorten. En als je er goed over nadenkt,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: