CoronaTransition.CH:ㅤUrsula von der Leyen versnelt de weg naar een Europese digitale identiteit

coronatransition.ch:ㅤursula-von-der-leyen-versnelt-de-weg-naar-een-europese-digitale-identiteit

30-01-22 12: 30: 00,

Gepubliceerd op 30. Januari 2022 door FE.

In een toespraak voor het Europees Parlement heeft Ursula von der Leyen gesproken over de Europese digitale identiteit als een belangrijke oplossing voor de Unie. Voor veel Europeanen verdient deze technisch ogende kwestie niet zo’n voorkeursbehandeling.

Zij begrijpen niet waarom de EU-Commissie er zoveel belang aan hecht … omdat het het dodelijke maar verborgen wapen is om de natiestaten en het hardnekkige verzet dat zij blijven bieden tegen de plannen van de geglobaliseerde kaste, definitief te vernietigen.

Over vijf of zes jaar zal een Europese burgerlijke stand de nationale burgerlijke registers vervangen en de invoering van een sociaal krediet naar Chinees model mogelijk maken.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: