Het Constitutionele Hof stelt vragen

30-01-22 10: 12: 00,

Zuletzt aktualisiert am 30. Januari 2022.

Een Oostenrijkse constitutionele rechter lijkt te zijn overgelopen naar het kamp van de laterale denkers. Kort nadat het Oostenrijkse parlement verplichte vaccinatie had aangenomen op 20. In januari 2022 stuurde rechter Andreas Hauer een brief aan minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein met een catalogus van vragen over de politieke inkadering en het beheer van de zogenaamde Coronapandemie, die er niet om liegt. Het Grondwettelijk Hof stelt vragen.

Der Verfassungsgerichtshof stellt Fragen

Oostenrijks Grondwettelijk Hof Wenen

De achtergrond is de verordeningstoetsingsprocedure V 11 / 2022-4, die nog niet is opgenomen in het huidige overzicht van het hof van 18.1.2022. Volgens de online-editie van het tijdschrift Wochenblick is de zaak een herziening van de “onlangs opgeheven lockdown voor de niet-gevaccineerden”. Het tijdschrift wijst erop dat de aankondiging gedaan op 26. De aankondiging van de Oostenrijkse regering in januari om de lockdown niet te verlengen, komt overeen met de datum van de brief van Hauer (26.01.). Bovendien was de termijn voor het beantwoorden van de brief één dag (op 18. Februari) voor de intrekking van de 2G-regel.

De uitgelekte brief, waarvan de authenticiteit inmiddels is bevestigd[1], luidt waarschijnlijk het begin in van het einde van de hygiëneregeling in Oostenrijk. De rechter trekt het hele officiële coronaire verhaal in twijfel: de definitie van “gevallen”, de statistieken die op deze definitie zijn gebaseerd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: