CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 31 januari 2022

31-01-22 06: 06: 00,

TTV Nieuws: evidence-based medicine – weerstand wereldwijd – maskers slecht voor taalontwikkeling

Gepubliceerd op 31. Januari 2022 door PC.

Kunnen we spreken van een mislukking van de wetenschap in de Corona-crisis? Ontdek waarom epidemioloog Jürgen Windeler deze vraag met “ja” beantwoordt in ons programma van vandaag. Wij tonen ook verschillende gezichten en facetten van het wereldwijde verzet en gaan in op de mate waarin het dragen van maskers de taalontwikkeling van kinderen verstoort. In een gastcommentaar reflecteert Thomas Brändle over wanneer een tragedie een komedie wordt en in ons kleurrijke nieuws sluiten we af met “grosze” plannen voor Oostenrijk, dromen van bureaucraten in Duitsland en mysterieuze objecten in de ruimte.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: