Federale regering: “De bedbezetting is merkbaar gedaald sinds het begin van de Coronapandemie”

federale-regering:-“de-bedbezetting-is-merkbaar-gedaald-sinds-het-begin-van-de-coronapandemie”

31-01-22 05: 55: 00,

De federale regering heeft officieel verklaard dat de bezetting van bedden merkbaar is gedaald sinds het begin van de Corona-pandemie.

Het is werkelijk fascinerend welke berichten over Covid-19 de “kwaliteitsmedia” voor hun lezers verborgen houden. Een van deze berichten komt uit het antwoord van de federale regering op een kleine vraag van twee AfD-parlementsleden in de Bundestag. In vraag 2 van de kleine vraag hebben de parlementsleden de Bondsregering gevraagd hoe zij reageert op beschuldigingen dat het aantal bedden in ziekenhuizen midden in de pandemie is verminderd ten gevolge van de wet op de ziekenhuisgeneeskunde.

De beddenbezetting is tijdens de pandemie merkbaar gedaald.

Tegen de achtergrond van het feit dat ten gevolge van de wet het aantal bedden op de intensive care in Duitsland met bijna een derde is gedaald, terwijl de Bondsregering tegelijkertijd de Coronabeperkingen rechtvaardigt met een mogelijke overbelasting van de intensive care-afdelingen, is dit een zeer legitieme vraag. Men had immers mogen verwachten dat de federale regering het aantal bedden op de intensive care zou verhogen, niet verlagen, ten tijde van een naar verluidt zeer gevaarlijke pandemie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: