Zelfmoord voor Europa: Hoe de VS de druk opvoert op Nord Stream 2

zelfmoord-voor-europa:-hoe-de-vs-de-druk-opvoert-op-nord-stream-2

31-01-22 01: 55: 00,

De VS willen Nord Stream 2 al heel lang tegenhouden, dus een Oekraïens-Russische oorlog zou een buitenkansje zijn voor de VS, want in dat geval zou het voor Duitsland moeilijk worden om de pijpleiding aan te houden.

De VS spelen nu al uit hoe het Europa helemaal zou vergaan zonder Russisch gas. Toen de gasprijzen enkele maanden geleden explodeerden en de Amerikaanse tankers met gas dat voor Europa bestemd was, afsloegen naar Azië, liet de Amerikaanse regering nog weten dat zij daar niets aan kon doen, dat dit beslissingen waren van particuliere ondernemingen en dat de Amerikaanse regering daar geen invloed op had.

Nu de VS plotseling echt een Oekraïens-Russische oorlog willen omdat ze hopen Nord Stream 2 te kunnen begraven en Rusland zelfs van de SWIF af te snijden, praat de Amerikaanse regering plotseling met de particuliere bedrijven omdat zij geacht worden het ontbrekende Russische gas te vervangen, wat ze helemaal niet kunnen. Als Europese politici zo dom zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: