Hij doet het weer hoor, dat complotjong Willem Engel, dit keer over de twee doodgeschoten Duitse agenten

hij-doet-het-weer-hoor,-dat-complotjong-willem-engel,-dit-keer-over-de-twee-doodgeschoten-duitse-agenten

01-02-22 07:21:00,

Even los van het feit dat het natuurlijk verschrikkelijk is dat er twee jonge Duitse politieagenten bij een verkeerscontrole in Kusel doodgeschoten zijn, moet me wel even één ding van het hart: Waarom liet een van de daders zijn papieren achter op de plaats delict?

Kijk dat Willem Engel heeft geroepen dat het jarenlang burgers kleineren en treiteren consequenties heeft, was te voorspellen. Dat legde ik uit in het filmpje hieronder.

Het riekt wel weer heel erg naar een false flag die de vaccinatie-kritische bevolking (die al gestigmatiseerd is tot ‘wappie’) in diskrediet moet brengen en waarschijnlijk moet koppelen aan het door mij op 20 mei 2021 voorspelde proxy-terrorisme. Proxy-terrorisme à la Al Qaïda. Isis en andere door de CIA opgerichte, gefinancierde en bewapende groeperingen om bevolkingsgroepen in landen tegen elkaar op te zetten.

Wie waren die terroristen ook al weer die hun paspoort of papieren op de plaats van de aanslag achterlieten? Ach, daar hoef ik u vast niet aan te herinneren. Dit keer zijn de proxy-terroristen blank en niet-moslim.

Controlled opposition mag u heel veel waarheid vertellen, maar Willem Engel heeft nooit de besmettingsleugen genoemd. Hij houdt het geloof in virussen in stand (zie hier) en moet de kritische denkers afvangen om ze vervolgens aan een gebeurtenis of extremistisch gedrag te koppelen, om uiteindelijk het schip met netten vol criticasters op te blazen en af te doen zinken. Zie dit filmpje:

Bron linkvermeldingen: nu.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: