Ongevaccineerde ouders mogen hun zieke kinderen in het ziekenhuis niet zien

ongevaccineerde-ouders-mogen-hun-zieke-kinderen-in-het-ziekenhuis-niet-zien

01-02-22 06:44:00,

We hebben het hier over het “confronteren”, “choqueren” en “uitdagen” van mensen tijdens een van de donkerste en angstaanjagende periodes die een ouder ooit kan doorstaan.

Ongevaccineerde ouders in West-Australië mogen hun zieke kinderen in ziekenhuizen niet meer zien op grond van nieuwe wetten die zijn opgesteld door premier Mark McGowan., bericht Caldronpool.com.

De wetten, die maandag van kracht zijn geworden, verbieden ongevaccineerde ouders om hun in het ziekenhuis opgenomen kinderen te bezoeken, tenzij ze een vrijstelling van vaccinatie krijgen.

Vorige maand zwoer McGowan dat hij het de ongevaccineerden “heel moeilijk” zou maken door te waarschuwen dat iedereen die nog geen COVID-19 vaccin heeft gekregen, zal worden geweerd uit tal van openbare instellingen.

“Als u om de een of andere reden uw eerste dosis nog niet hebt gehad, zou mijn advies zijn vandaag nog te reserveren, anders wordt het leven u erg moeilijk gemaakt,” zei de premier.

Natuurlijk hebben de mainstream media in Australië deze draconische maatregel toegejuicht.

Western Australia bans unvaccinated parents from seeing their sick children in hospital. The media applauds exploiting desperate parents in their darkest hour. pic.twitter.com/bVQjoUYGQX

— Caldron Pool (@CaldronPool) February 1, 2022

Basil Zempilas, burgemeester van Perth, zei tegen Seven’s Sunrise dat de regering van de deelstaat “erop rekent” dat ouders die niet gevaccineerd zijn de vaccinatie nemen uit wanhoop om bij hun zieke kinderen te kunnen zijn.

“Als je niet gevaccineerd bent, is het heel goed mogelijk dat de mogelijkheid om je geliefde te bezoeken je wordt ontnomen. En zou dat de trigger kunnen zijn om je van gedachten te doen veranderen? En ik denk, dat dat de kracht is die hier in het spel is. Het is een moeilijke beslissing, is het niet,” zei Zempilas.

“Wat zou een ouder doen? Als je daarmee geconfronteerd wordt, zou je dan je filosofie veranderen? Misschien wel, en misschien is dat waar de regering op rekent,” voegde hij eraan toe.

Susie O’Brien, columniste van de Herald Sun, vertelde tijdens het programma dat ze “helemaal voor” de nieuwe wetten is, en zei dat het niet gaat om de rechten van ouders, maar om de rechten van degenen die in het ziekenhuis worden opgenomen om zo veilig mogelijk te blijven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: