Oostenrijks Constitutioneel Hof eist de werkelijke Covid-gegevens van regering

oostenrijks-constitutioneel-hof-eist-de-werkelijke-covid-gegevens-van-regering

01-02-22 06:17:00,

Het Oostenrijkse Constitutionele Hof heeft het ministerie van Volksgezondheid woensdag een lijst met vragen over de pandemie toegezonden die de officiële media en hun handlangers als taboe beschouwen.

Het Grondwettelijk Hof heeft de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein een reeks vragen gestuurd over de vermeende “belasting van het gezondheidssysteem”. De achtergrond is een ordonnantie toetsingsprocedure met betrekking tot de Coronamaatregelen die door de regering in Wenen zijn genomen. De catalogus met vragen kan alleen als explosief worden omschreven vanwege het politieke narratief dat in de Alpenrepubliek is gecultiveerd, schrijft Freewestmedia.com.

De rechtbank wile weten of de cijfers over sterfgevallen en ziekenhuisopnames tijdens de pandemie betrekking hebben op alle geïnfecteerde personen. De vraag wijst op de typische manipulatie van de gegevens waarbij de doden en gehospitaliseerden worden verward met “mét” of “dóór Covid”, die ook in Oostenrijk is gebruikt. “Als dat zo is, waarom is dan voor deze telmethode gekozen?” eisen de rechters.

Bovendien wil het Hof een uitsplitsing van de sterfgevallen en ziekenhuisopnames met Covid, gespecificeerd naar leeftijd. Was Covid de oorzaak van de ziekenhuisopnames? Had men onnodig gezonde mensen opgenomen, uitsluitend als gevolg van een positieve test?

Een andere reeks vragen iis gewijd aan de doeltreffendheid van het dragen van de zogenaamde beschermingsmaskers. Tegen de achtergrond van de zich verspreidende Omicronvariant heeft Oostenrijk begin januari de beperkingen aangescherpt. Deze voorzien nu ook in het dragen van een FFP2-masker buitenshuis als de minimumafstand, die al lang verplicht was, niet kan worden aangehouden.

De constitutionele rechters willen van de minister van Volksgezondheid weten: “Met welke factor vermindert het dragen van een FFP2-masker binnenshuis of buitenshuis het risico op infectie of overdracht?”

Het Grondwettelijk Hof heeft het risico van sterfte “ten gevolge van Covid” berekend op 0,15 procent en eist te weten hoe de risicovermindering – absoluut en relatief – van vaccins moet worden begrepen. Het Hof wil weten wat de absolute risicoreductie is na één, twee of drie injecties. Deze vragen onderstrepen de twijfel van de rechters ten aanzien van de officiële propaganda dat de vaccins voor 95 procent doeltreffend zijn geweest.

“Wat betekent een gespecificeerde vaccinatie-effectiviteit van bijvoorbeeld 95 procent? Wat betekent in dit verband absolute en relatieve risicoreductie?”

Het ministerie van Volksgezondheid moet ook antwoorden in hoeverre vaccinatie het risico op infectie van het virus heeft verminderd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: