We rouwen om twee politieagenten

we-rouwen-om-twee-politieagenten

01-02-22 09: 31: 00,

Maandagochtend vroeg werden een 24-jarige politieagente en haar 29-jarige collega vermoord in de Westpfalz, niet al te ver van hier. Als het onderzoek tot dusverre juist is, moesten de twee jongeren sterven omdat de daders een diefstal van een spel wilden verdoezelen. Zo ver gaat de kilte in de omgang met elkaar, in dit specifieke geval in de omgang met politieagenten die een misdaad wilden oplossen. De onmenselijke kilte treft ook de familieleden van de slachtoffers en ook de collega’s van de politie. Het spijt ons. Het spijt ons heel erg. Redactie NachDenkSeiten

De voorzitter van de politievakbond in de regio had de bevolking maandag opgeroepen niet deel te nemen aan de gebruikelijke maandagdemonstraties omdat de politie nodig is voor klopjachten en opheldering. Wij vinden dit beroep begrijpelijk. Tegelijkertijd maken wij van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen aan beide partijen, zowel aan de demonstranten en de wandelaars als aan de politieagenten die hen moesten begeleiden,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: