De goede zaak en de verzamelde stilte

de-goede-zaak-en-de-verzamelde-stilte

02-02-22 09: 22: 00, Voorwoord redactie DWB

De volgende brief werd toegezonden aan een hele reeks schapenmedia-redacties, zoals ORF, Der Standard, Nachrichten.at, kurier.at, de Kronenzeitung, Die Presse, Kleine Zeitung, enz., alsook aan Oostenrijkse peetvaders zoals de Groenen, ÖVP, FPÖ, enz, en ook aan NGO’s en overheidsinstanties zoals het Rode Kruis, de Oostenrijkse Medische Vereniging, het Ministerie van Sociale Zaken en andere.

Hoewel de hierna volgende tekst slechts ten dele overeenstemt met de beoordeling van de gehele C-PsyOp-Hoax door de redactie van DWB, achten wij het toch zinvol deze brief voor het gehele publiek (en in de eerste plaats natuurlijk voor het illustere lezerspubliek van DWB) toegankelijk te maken, en hebben daarom de toestemming van de auteur voor publicatie verkregen.

Wij zijn zo vrij geweest om de volgende twee termen uit het origineel te wijzigen.

  • “Impf(en)/(ung)” -“(Gift)Spritz(en)/(ung)”
  • “Pandemie” – “Plandemie”

Verder is de opmaak door ons iets aangepast en is er één of andere link toegevoegd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: