RubikonNews:ㅤThe Parasitic Empire

rubikonnews:ㅤthe-parasitic-empire

02-02-22 04: 00: 00,

door Hiroyuki Hamada

Voor Covid, was er een groot racisme probleem op de plaatselijke school waar een van mijn kinderen op zat. Leraren werden ervan beschuldigd blind te zijn voor duidelijk racistische incidenten tegen zwarte leerlingen. De normatieve opvatting van racisme was zo overheersend dat de school zich genoodzaakt voelde een soort deprogrammering uit te voeren door een commissie onder leiding van ouders over deze kwestie. Dit comité werd echter op zijn beurt door de zwarte alumnigroep van de school als racistisch beschouwd. Uiteindelijk was het voor mij overduidelijk dat de hele beweging deel uitmaakte van een gezamenlijke politieke campagne voor het Democratische partij establishment.

Dezelfde mensen die hun vuist ophieven en zeiden “Zwarte levens doen ertoe” bleken aanhangers te zijn van Joe Biden, die er prat op ging de architect te zijn van de Crime Bills en de Patriot Act – de wortel van de rechtstreekse pijplijn van scholen naar gevangenissen, de racistische, kolonialistische “Oorlog tegen het Terrorisme”, het gevangenis-industrieel complex enzovoort. Is ironie totaal misplaatst wanneer de “werkelijkheid” nog steeds wordt omgebogen om de belangen van de heersende klasse te dienen? Uiteindelijk voelde ik me zo vies en misbruikt om deel uit te maken van deze commissie.

In het tijdperk van “black-lives-count-only-if-you-are-vaccinated”, voert deze school vrijwillig een strikt verplicht vaccinatiebeleid met slechts een paar uitzonderingen.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: