Wat betekenen de kritische vragen van het Oostenrijkse Constitutionele Hof aan zijn regering?

wat-betekenen-de-kritische-vragen-van-het-oostenrijkse-constitutionele-hof-aan-zijn-regering?

01-02-22 11: 35: 00,

Het Oostenrijkse constitutionele hof heeft de regering een lijst met vragen over Covid-19 toegezonden. Wat veel weerklank heeft gevonden in de kritische media, wordt verzwegen in de mainstream media. Maar wat kan men hiervan verwachten?

Sinds enkele dagen berichten de kritische media over de catalogus van vragen die het Oostenrijkse Constitutionele Hof aan de Oostenrijkse regering heeft toegezonden. Ik zal de volledige brief van het Constitutionele Hof aan het eind van het artikel citeren, zodat iedereen zelf een oordeel kan vormen over de vragen. Eerst zal ik ingaan op de vraag wat dit kan betekenen.

Is er eindelijk hoop?

Kortom, het hof stelt de vragen die critici van het officiële Corona-verhaal al bijna twee jaar stellen en waarop de regeringen nog steeds geen antwoord hebben gegeven. Het gaat over het onderscheid tussen degenen die stierven met Corona en degenen die stierven aan Corona, het gaat over hoeveel patiënten daadwerkelijk op intensive care afdelingen waren vanwege Corona en niet vanwege Corona,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: