RubikonNews:ㅤDe berouwvolle uitvinder

rubikonnews:ㅤde-berouwvolle-uitvinder

03-02-22 03: 00: 00,

door Robert Malone

In maart 1963, kwam er een groot man naar Washington. Hij stond op de trappen van het Lincoln Memorial en veranderde de wereld door vanuit zijn hart over zijn droom te spreken. Eenvoudige woorden die vandaag nog steeds resoneren.

We staan allemaal op de schouders van reuzen. De simpele waarheden zijn het belangrijkst. Eerlijke woorden, uit het hart, kunnen de wereld veranderen.

Ik ben arts en wetenschapper, hooggekwalificeerd en ervaren in de ontwikkeling van vaccins en andere geneesmiddelen, maar ik ben ook timmerman en landarbeider geweest. In mijn leven hebben mijn vrouw, mijn familie, mijn vrienden en mijn dierbare paarden mij alles gegeven waarop ik kon hopen.

Het is geen gemakkelijk leven geweest en ik heb moeilijke tijden gekend. Gaandeweg ben ik van de arrogantie en overmoed van mijn jeugd tot het besef gekomen dat vrede en geluk als een fontein vloeien uit een toewijding aan vriendelijkheid, goed werk en het streven anderen te helpen.

Ik kom tot u met een open hart, als een arts die toegewijd is aan genezing, en ik breng drie eenvoudige woorden met me mee. Elk van hen rinkelt als een bel in de ziel van een eerlijk man.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: