NachDenkSeiten:ㅤEen verschuiving naar rechts door de “Blätter”? Ja, zegt Peter Becker en zegt zijn abonnement op

nachdenkseiten:ㅤeen-verschuiving-naar-rechts-door-de-“blatter”?-ja,-zegt-peter-becker-en-zegt-zijn-abonnement-op

04-02-22 11: 20: 00,

Dr. Peter Becker is advocaat en medeoprichter van de International Association of Lawyers Against Nuclear Arms (IALANA). Hij heeft lang nagedacht over zijn besluit om zijn jarenlange abonnement op het “Blätter für deutsche und internationale Politik” op te zeggen. – De NachDenkSeiten publiceren zijn redenen voor zijn opzegging, want wat Peter Becker bij de “Blätter” heeft waargenomen is symptomatisch voor de hele mediawereld in Duitsland. De voorheen kritische, deels linkse en liberale media zijn de afgelopen jaren systematisch omgebogen. Dit geldt voor Der Spiegel, voor de taz, voor de Süddeutsche Zeitung, voor de Frankfurter Rundschau en voor grote delen van de openbare omroep. Zie, bijvoorbeeld, Maybrit Illner gisteravond. Het geldt zowel voor sociale en verdelingsvraagstukken als voor de relatie met de leprozen van de wereldpolitiek, met Russen en Chinezen. Albrecht Müller.
Peter Becker onderbouwt zijn observatie met zes concrete teksten die tussen 2014 en vandaag in de “Blättern” verschenen zijn.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: