Tacheles #79 is online

tacheles-#79-is-online

04-02-22 01: 41: 00,

Tacheles

Er zijn weer twee weken voorbij en Robert Stein en ik laten zien wat de Duitse media ons in deze twee weken niet hebben willen vertellen.

door Anti-Spiegel

4 februari 2022 14: 41 klok

Wederom hebben Robert Stein en ik de kijkers meegenomen in de absurditeitskast van heel normale media waanzin. Opnieuw vonden wij veel berichten waarvan de Duitse media vinden dat hun lezers er niets van mogen weten. Mocht YouTube het programma verwijderen, dan kunt u het ook hier vinden op NuoFlix.

Tacheles #79

US

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als deskundige voor Oost-Europa bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: