CoronaTransition.CH:ㅤSinds het begin van de vaccinatiecampagne: Covid ziekenhuisopnames bij kinderen nemen duidelijk toe

05-02-22 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 5 februari 2022 door RL.

Het aantal kinderen onder de negen jaar dat in het ziekenhuis is opgenomen met of aan Covid heeft de afgelopen dagen een nieuw hoogtepunt bereikt. Een blik op de cijfers laat zien: Het Federaal Bureau voor de volksgezondheid (FOPH) heeft vorige week 56 Covid-ziekenhuisopnames bij kinderen geregistreerd.

Sinds december is het aantal voortdurend gestegen. Dat wil zeggen, juist vanaf het moment dat de vaccinatiecampagne onder 5-11-jarigen van start ging. Ter herinnering: de Federale Commissie voor Immunisatieaangelegenheden (EKIF) beveelt sinds 14 aan. December 2021 de mRNA-injecties voor kinderen van vijf tot elf jaar – eerder Swissmedic verleende het Pfizer/BioNTech “vaccin” op 10.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: