De niet verklaarde oorlog: Hoe Groot-Brittannië miljoenen betaalt aan de oppositie in Rusland

de-niet-verklaarde-oorlog:-hoe-groot-brittannie-miljoenen-betaalt-aan-de-oppositie-in-rusland

06-02-22 01: 59: 00,

Groot-Brittannië is al jaren op grote schaal betrokken bij de “regime change business” en manipuleert ook de publieke opinie in Europa.

Groot-Brittannië is op grote schaal betrokken bij de “informatie-oorlog” tegen Rusland en financiert Russische oppositie-activisten en media die kritiek hebben op de regering in Rusland met bedragen in de tientallen miljoenen. Stelt u zich de verontwaardiging eens voor als Rusland oppositiemedia, bloggers en critici van de regering in Duitsland of Groot-Brittannië via zijn ambassades zou betalen met het doel een regimewisseling in Berlijn of Londen teweeg te brengen. Dit is precies wat – niet alleen – het Verenigd Koninkrijk in Rusland doet.

Dit is in detail gerapporteerd door Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken die bekend staat om haar scherpe tong. Ik heb de officiële Russische verklaring vertaald en moet deze voorafgaan met een opmerking: Alles wat ze zegt is onweerlegbaar waar. Ik heb de links in de tekst overgenomen uit de oorspronkelijke verklaring.

Begin van vertaling:

Op 22.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: