CoronaTransition.CH:ㅤMassale begrafenis voor tien kinderen die overleden na vaccinatie

06-02-22 11: 20: 00, Israël: “80% van de ernstige gevallen van Covid zijn volledig gevaccineerd”

“Dus het vaccin heeft geen relevantie voor ernstige ziekte,” zei professor Yaakov Jerris, hoofd van de coronavirusafdeling van het Ichilov-ziekenhuis. Zijn Israëlische ziekenhuizen echt overbelast met ongevaccineerde covidepatiënten? Volgens professor Yaakov Jerris, directeur van de coronavirus-afdeling van het Ichilov-ziekenhuis, is de situatie precies omgekeerd. Israel National News meldde vorige week dat. “Op dit moment zijn de (…)

” Lees meer

“De meeste Covid-doden betreffen gevaccineerden”

De Italiaanse microbioloog Andrea Crisanti spreekt het officiële verhaal tegen dat niet-gevaccineerden meer kans hebben om aan “Covid” te overlijden dan gevaccineerden. Hij heeft ook kritiek op het gebrek aan transparantie van de gegevens uit klinische vaccinatiestudies. Het “nepnieuws” dat het vooral de ongevaccineerden zijn die sterven aan “Covid”,

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: