CoronaTransition.CH:ㅤSatellietmetingen tonen een zeven jaar durende stilstand in de wereldwijde gemiddelde temperatuur

coronatransition.ch:ㅤsatellietmetingen-tonen-een-zeven-jaar-durende-stilstand-in-de-wereldwijde-gemiddelde-temperatuur

06-02-22 11: 20: 00,

Gepubliceerd op 7 februari 2022 door KD.

Het klimaatdebat wordt evenzeer beheerst door politici en mainstream media en wetenschappers als het debat over “Covid”. We moeten onze levensstijl drastisch veranderen om een catastrofe af te wenden, is de mantra. En net als in het “Covid”-debat spreken een aantal wetenschappers het officiële verhaal tegen en worden ze daarom genegeerd, belasterd en gecensureerd.

The Daily Sceptic heeft nu de nieuwste satelliettemperatuurrecords gepubliceerd op een 24-uurlijkse basis. De gegevens werden verzameld door de meteoroloog Dr. Roy Spencer van de Universiteit van Alabama, die onlangs werd verbannen van Google AdSense voor het publiceren van “onbetrouwbare en schadelijke beweringen.”

Dr. Spencer verzamelt al 43 jaar satelliettemperatuurgegevens en heeft voor zijn werk prijzen gekregen van NASA en de American Meteorological Society.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: