NachDenkSeiten:ㅤMedia en Olaf Scholz: oproep tot inzending

nachdenkseiten:ㅤmedia-en-olaf-scholz:-oproep-tot-inzending

07-02-22 09: 10: 00,

Vóór zijn bezoek aan de VS wordt de Duitse kanselier door de Duitse media onder zware druk gezet om in Washington tegen de Duitse belangen op te treden: Deze belangen zijn een verstandhouding met Rusland en een veilige energievoorziening. Als veel Duitse redacteuren hun zin krijgen, moet Olaf Scholz beide op het spel zetten om de “Duitse betrouwbaarheid” te bewijzen. Door Tobias Riegel.

In de aanloop naar de reis van Bondskanselier Olaf Scholz (SPD) naar de VS, schieten veel grote Duitse media uit alle macht. Zij doen dit echter niet om de Bondskanselier een hart onder de riem te steken in de aanloop naar een moeilijk bezoek, zodat hij de Duitse belangen met vertrouwen kan verdedigen tegen die van de VS. Veel Duitse redacties doen het tegenovergestelde: ze zetten Scholz massaal onder druk om fatale concessies te doen aan de VS.

“Is Duitsland een teleurstelling voor de VS?”

Voorbeelden van de campagne van veel media tegen “aarzelende” sociaal-democraten zijn ook te vinden bij de publieke omroep,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: