Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengen

als-al-het-andere-faalt,-zullen-ze-ons-oorlog-brengen

10-02-22 07:27:00,

Gerald Celente, een van de bekendste trendonderzoekers van de afgelopen 30 jaar, muntte de uitdrukking: “Als al het andere faalt, brengen ze je naar de oorlog.” Gezien de wereldwijde protesten, de duidelijke gevolgen van de gifinjecties en de steeds duidelijker wordende manipulatie van de massa’s door middel van angst- en paniekpropaganda als gevolg van een gecontroleerde plandemie, lijken het Witte Huis en Deep State propaganda-nieuwsuitgevers (zoals de Washington Post, NYT, CNN, enz.) in een daad van absurde wanhoop doelbewust aan te sturen op het beginnen van een oorlog met Rusland, bericht Konjunktion.info.

Zij proberen Poetin met alle middelen zover te krijgen dat hij de grenzen van Rusland verdedigt tegen de provocaties van de NAVO. Indien zij er in het bovenstaande scenario niet in slagen Poetin te doen reageren, is de kans bovendien groot dat de VS en de NAVO hun eigen “valse vlag aanval” op Oekraïne zullen uitvoeren en onmiddellijk Rusland de schuld zullen geven. Daarbij moet ook worden opgemerkt dat de rol van China en Rusland in de context van het valse Oost-West paradigma niet mag worden veronachtzaamd.

Gezien de wereldwijde protesten, de duidelijke gevolgen van de gifinjecties en de steeds duidelijker wordende manipulatie van de massa’s door middel van angst- en paniekpropaganda als gevolg van een gecontroleerde planemie, lijken het Witte Huis en de uitgevers van Deep State propaganda nieuws (zoals de Washington Post, NYT, CNN, enz.) doelbewust aan te sturen op het beginnen van een oorlog met Rusland in een daad van absurde wanhoop. Zij proberen Poetin met alle middelen zover te krijgen dat hij de grenzen van Rusland verdedigt tegen de provocaties van de NAVO. Indien zij er in het bovenstaande scenario niet in slagen Poetin te doen reageren, is de kans bovendien groot dat de VS en de NAVO hun eigen “valse vlag aanval” op Oekraïne zullen uitvoeren en onmiddellijk Rusland de schuld zullen geven. Daarbij moet ook worden opgemerkt dat de rol van China en Rusland in de context van het valse Oost-West paradigma niet mag worden veronachtzaamd.

De wanhoop van de internationalisten/globalisten/elites (IGE) vanwege het wereldwijde verzet tegen de te vroeg ingezette plandemie is onmiskenbaar en roept zelfs bij de meest onwetenden de vraag op: waarom wil het Biden-regime (en daarmee de aanvalsalliantie NAVO) bijna wanhopig een oorlog met Rusland bewerkstelligen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: