CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 11 februari 2022

11-02-22 05: 49: 00,

TTV Nieuws: Dierproeven voor Covid-vaccin – Verkoop en vrees van Pfizer – Geen brandstof voor truckers

Gepubliceerd op 11. Februari 2022 door PC.

Het eerste punt op ons programma vandaag gaat over de federale stemming van zondag om experimenten op dieren en mensen te verbieden. Vervolgens wordt ingegaan op de vraag of dierproeven bij het onderzoek naar het Coronavirus überhaupt zin hebben. Wij berichten ook waarom Pfizer ondanks miljardenwinsten wordt geplaagd door angsten en hoe het bedrijf mRNA-vaccins voor baby’s zo snel mogelijk op de markt wil brengen. In de rubriek “Volledig genetwerkt” stellen wij u een vereniging voor die steun verleent aan diegenen die met wettelijke middelen een einde willen maken aan het huidige Corona-beleid. In het bonte nieuws berichten we onder meer over de dood van Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en waarom niemand brandstof mag brengen naar de truckers van Freedom Convoy.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: