Advocaten & deskundigen onthullen bewijs voor werelddictatuur onder het mom van pandemieën

advocaten-&-deskundigen-onthullen-bewijs-voor-werelddictatuur-onder-het-mom-van-pandemieen

12-02-22 02: 28: 00,

Presenting the Evidence

Een groep internationale advocaten, top experts, en gerenommeerde wetenschappers presenteren het bewijs voor een Grand Jury dat de COVID-19 pandemie een criminele operatie is, met als doel het installeren van een wereld dictatuur.

Getuigen-deskundigen

Onder de getuigen-deskundigen zijn adviseurs van de World Health Organization, een ambtenaar van de Verenigde Naties, leden van de Britse inlichtingendiensten, voormalige officieren van het U.S. en Britse leger, een deskundige van het Center for Disease Control, een voormalig vice-president van Pfizer, een Nobelprijswinnaar voor geneeskunde, en vele andere getuigen van hoog niveau.

PSYCHOLOGISCHE MANIPULATIE

De deskundigen laten zien hoe mind control, psychologische manipulatie en hypnose technieken worden gebruikt om de meningen en het gedrag van het publiek wereldwijd te controleren. De informatie wordt ondersteund met officiële documenten van de regeringen en de genoemde organisaties. Hieronder is een voorbeeld van een officieel document van de Britse regering,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: