CoronaTransition.CH:Houden we van vrijheid? Blijkbaar niet!

12-02-22 11: 15: 00,

Gepubliceerd op 13. Februari 2022 door FE.

In tijden van pandemie is vrijheid een populair woord. De demonstranten die kritiek hebben op de maatregelen hebben het voortdurend op hun lippen. De tegenpartij gebruikt het om het vaccin te vieren dat ons bevrijdt van covid. – Vrijheid is altijd aanwezig in onze gedachten, maar meestal afwezig in ons leven.

“Liberté Chérie” schreeuwt het zesde couplet van de Marseillaise. De roep van de vrijheid schijnt als een zon door het volkslied – niet alleen die van Frankrijk, maar ook die van het kanton Neuchâtel.

Houden wij, van vrijheid? Blijkbaar niet zo veel! Sinds Etienne de La Boétie – een Franse rechter, gelegenheidsauteur en goede vriend van Michel de Montaigne – in het midden van de 16.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: