CoronaTransition.CH:ㅤ Gedachten van een huisarts over de huidige pandemische fase

13-02-22 11: 20: 00,

Gepubliceerd op 14. Februari 2022 door RL.

(uittreksels)

“De pandemie is voorbij”, kopte op 20. Januari 2022 de Weltwoche en onderbouwde deze uitspraak met een beroemde foto van Alfred Eisenstaed, die de uitgelaten sfeer op Times Square in New York vastlegde na de capitulatie van Japan in augustus 1945.

Met deze link wil men ongetwijfeld uitdrukken dat de huidige fase lijkt op het einde van een lange oorlog. De huidige pandemische situatie roept bij mij inderdaad ook veel herinneringen op aan de verhalen van mijn ouders over hoe zij als kinderen in een dorp in Zuid-Duitsland het einde van de Tweede Wereldoorlog beleefden.

Een tijdlang meldden zij en oudere dorpsbewoners,

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: