Het beleid van verplichte vaccinatie heeft geen invloed op de vaccinatiegraad in Oostenrijk; integedeel

het-beleid-van-verplichte-vaccinatie-heeft-geen-invloed-op-de-vaccinatiegraad-in-oostenrijk;-integedeel

15-02-22 07:33:00,

De krant met de grootste oplage van Oostenrijk meldt dat de door de regering ingevoerde verplichte vaccinatiewet geen merkbaar effect heeft gehad op de vaccinatiegraad in de hoofdstad van het land en zou dit zelfs een daling hebben kunnen veroorzaakt, bericht Paul Watson.

Sinds de verplichte vaccinatie op 5 februari van kracht is geworden, heeft de wet zelfs geleid tot een daling van het aantal vaccinaties, zo meldt de Kronen Zeitung.

“Er is geen effect van de vaccinatieplicht – en als dat er wel is, dan eerder de andere kant op”, aldus de krant.

Er was een aanzienlijke daling van het aantal mensen dat zich liet vaccineren op 6 februari, een dag nadat het mandaat was opgelegd, een trend die ook op 12 februari werd vastgesteld.

“Al met al resulteren de Oostenrijkse instrumenten met betrekking tot maatregelen en vaccinatie niet in een goed afgeronde strategie en hebben ze geen herkenbaar doel,” vertelde het bureau van gemeenteraadslid voor gezondheid Peter Hacker aan de Kronen Zeitung. “Daarom valt er de komende dagen en weken geen run op vaccinaties te verwachten.”

Hoewel het mandaat de vaccinatiegraad niet heeft doen stijgen, heeft het in Oostenrijk wel geleid tot Canadese trucker-achtige protesten.

Nachdem die Polizei sich heute vorführen hat lassen, wird es nun regelmäßig Konvois in Wien geben., Die ersten Termine machen auf Telegram bereits die Runde. #w1102 pic.twitter.com/IlYaX6Gks6

— Markus Sulzbacher (@msulzbacher) February 11, 2022

Zoals reeds eerder door Frontnieuws werd benadrukt, is de handhaving van de vaccinatieplicht ronduit draconisch, zie Wegcontroles op naleving van vaccinatievoorschriften in Oostenrijk… de PUURBLOEDIGEN worden opgejaagd door de politie.

Burgers worden willekeurig op straat aangehouden en in hun auto’s aan de kant gezet en gedwongen om te voldoen aan controles van de vaccinatiestatus door de politie.

Zoals al eerder bericht, kondigde de Oostenrijkse regering aan dat ze mensen zou inhuren om “jacht te maken op vaccinweigeraars”, zie Frontnieuws Het Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen.

Oostenrijkers die zich niet laten vaccineren, riskeren boetes tot €7.200 voor niet-naleving, en wie weigert te betalen, zou ook een gevangenisstraf van 12 maanden tegemoet kunnen zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: