NachDenkSeiten:ㅤMilitaire hysterie in Oekraïne doodt mensen

nachdenkseiten:ㅤmilitaire-hysterie-in-oekraine-doodt-mensen

15-02-22 08: 54: 00,

Militairen sterven in afwachting van militaire actie, plegen zelfmoord op hun post. Alleen al in de afgelopen maand hebben ten minste zes soldaten zelfmoord gepleegd, vijf werden gedood op 27. Januari in Dnipropetrovsk door een kameraad, een werd gedood in de Donetsk regio, en twee bliezen zichzelf op. De oprichting van territoriale verdedigingsbataljons en de verdere militarisering van het land zouden kunnen leiden tot een verscherping van het militaire conflict en meer doden. Door Vasily Muravitsky.

Het neerschieten van kameraden wegens intimidatie

De groeiende militaire hysterie rond Oekraïne is nu al bijna een maand aan de gang. De Amerikaanse media en zelfs de top van de VS spreken van een “extreme dreiging van een invasie” vanuit Rusland. Diplomaten uit verschillende Westerse landen zijn begonnen met een geleidelijke evacuatie, de nationale munteenheid daalt, burgers halen hun geld uit deposito’s en dreigen het banksysteem omver te werpen.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: