Psycho vaccinpusher rijdt met haar SUV over de auto van een “anti-vaxxer” en schept op in video

psycho-vaccinpusher-rijdt-met-haar-suv-over-de-auto-van-een-“anti-vaxxer”-en-schept-op-in-video

15-02-22 12:04:00, De Australische politie weigert een aanklacht in te dienen tegen een psychotische vaccinpusher die haar voertuig gebruikte om onschuldige mensen aan te vallen die opkwamen voor hun vrijheden. De agressieve vrouw is ook gefilmd terwijl ze persoonlijke eigendommen vernielde en mensen langs de weg bedreigde. Op de video’s is te zien dat de vrouw duidelijk de bedoeling had anderen kwaad te doen. De oorlogszuchtige vrouw schepte online zelfs op over het rammen van haar voertuig in een “anti-vaxxer”. Tijdens het incident ramde ze met geweld een voertuig dat ze eerder van achteren had aangereden. Ironisch genoeg kantelde haar SUV daarbij bijna en kwam ze tot stilstand, met haar rechterbanden spinnend in de lucht, bericht Lance D Johnson.

#BREAKING: @ACTPolicing decide NOT to charge the unhinged driver who INTENTIALLY crashed into a protesters car in Canberra.

Instead, they’re issuing her an infringement notice for “negligent driving”.

There was nothing “negligent” about it.

She had the intent to harm. pic.twitter.com/t0438WQabf

— Avi Yemini (@OzraeliAvi) February 13, 2022

Dit criminele gedrag komt nadat CNN-analist Juliette Kayyem de Canadezen opriep om een einde te maken aan het vrijheidskonvooi met agressieve middelen, waaronder het doorsnijden van de banden van de trucker. Ondanks de bedreigingen blijft het Canadese Vrijheidskonvooi onaangedaan en zal niets minder accepteren dan een einde aan ALLE mandaten en vaccinpaspoorten.

Psycho vrouw gebruikt haar voertuig om Vrijheidsdemonstranten aan te vallen

Tot nu toe heeft de Canadese politie alleen een waarschuwing gegeven voor “nalatig rijden”, ondanks het feit dat de vrouw duidelijk de bedoeling had om onschuldige mensen kwaad te doen en privé-eigendom te vernielen. Het wordt duidelijk dat de Canadese bruinhemd politie de linkse vaccinzeloten in hun voordeel zal gebruiken. De Canadese politie begint zich terug te trekken wanneer gewelddadige linksen eigendommen vernielen en onschuldigen bedreigen die opkomen voor hun vrijheden. Deze lafheid van de ordehandhavers was ook te zien tijdens de linkse BLM-rellen van 2020, toen onschuldigen werden aangevallen en hun bezittingen werden vernield.

Het incident in Canberra is gefilmd. Een Vrijheidsdemonstrant (wiers auto duidelijk gemarkeerd was ter ondersteuning van de Freedom Convoys) werd blijkbaar van achteren aangereden. Nadat ze geraakt was, deed de Vrijheidsdemonstrant het juiste.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: