RubiconNews:ㅤNoord-Amerikaanse bondage

rubiconnews:ㅤnoord-amerikaanse-bondage

22-02-22 02: 00: 00,

De Canadezen waren geschokt toen foto’s opdoken (1) waarop te zien is hoe een zwaargewonde overgrootvader van 78 door de politie van Ottawa wordt mishandeld en in de boeien geslagen – allemaal omdat hij toeterde ter ondersteuning van het Vrijheidskonvooi.

In een poging om het publiek te intimideren, hebben functionarissen van het regime sindsdien de politie van Ottawa ingezet (2), die onlangs “verscherpte onderzoeken” aankondigde waarbij zij zullen samenwerken met de FBI van Joe Biden en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid om digitale bewaking uit te voeren en alle demonstranten en hun sympathisanten te controleren (3) – met inbegrip van Amerikaanse burgers.

Op aanwijzing van het kantoor van Justin Trudeau gebruikt de politie nu surveillance om “iedereen te identificeren en aan te pakken van wie zij denken dat die onwettige en schadelijke activiteiten van demonstranten financiert, ondersteunt of mogelijk maakt.”

De nieuwste fascistische wending in Ottawa…

Sara Carter (4) doet verslag: (De Canadese premier Justin Trudeau dreigt… tegen Amerikanen. Nadat duizenden mensen geld doneerden op GoFundMe om Canadese truckers te steunen die ‘Freedom Convoy 2022′ heten en zich verzetten tegen Canada’s vaccinatiewetten,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: