CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 23 februari 2022

23-02-22 06: 25: 00,

TTV Nieuws: Huiszoeking bij Zwitserse arts – voordelen van vitamine D verzwegen? – Update Freedom Convoys

Gepubliceerd op 23. Februari 2022 door PC.

Voor het programma van vandaag interviewden wij anesthesist Manuel Albert, MD, wiens huis afgelopen donderdag door een officier van justitie en politieagenten werd doorzocht. In het interview spreekt hij over de beschuldigingen tegen hem en de huidige stand van zaken. Wij onderzoeken ook of het Zwitserse Federale Bureau voor Volksgezondheid (FOPH) de voordelen van vitamine D bij runderziekten opzettelijk heeft verzwegen. In een interview met het Thurgause kantonnale raadslid Dr. Barbara Müller bespreken we waarom ze uit haar partij, de SP, gezet zou moeten worden. Dan nemen we een kijkje aan de overkant van de vijver bij de trucker konvooien in Canada en de VS.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: