Gekochte ethiek: de voorzitter van de Duitse Raad voor Ethiek wordt gefinancierd door de farmaceutische lobby

gekochte-ethiek:-de-voorzitter-van-de-duitse-raad-voor-ethiek-wordt-gefinancierd-door-de-farmaceutische-lobby

23-02-22 06: 41: 00,

Alena Buyx, de voorzitster van de ethische raad, wordt minstens sinds 2009 betaald door een NGO van de farmaceutische lobby.

In mijn boek “Inside Corona” kreeg de Wellcome Trust een eigen hoofdstuk omdat het een van de zes organisaties is die, volgens onze bevindingen, de pandemie van bij het begin hebben voorbereid. Om te begrijpen door wie Alena Buyx, de voorzitster van de Ethische Raad, wordt betaald, moet ik eerst uitleggen wat de Wellcome Trust is, waarvan weinigen in Duitsland ooit hebben gehoord.

The Wellcome Trust

The Wellcome Trust een van de rijkste en machtigste stichtingen ter wereld. Het werd opgericht 1936 in Londen om de bezittingen van de farmaceutische ondernemer Henry Wellcome na diens dood te beheren. De activa bestonden uit de aandelen van Burroughs Wellcome & Company, een groot farmaceutisch bedrijf, die werden overgedragen aan de Wellcome Trust.

Het feit dat we vandaag niet meer weten welk farmaceutisch bedrijf dit was,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: