RubikonNews:ㅤNieuwe oude oorlog leugens

rubikonnews:ㅤnieuwe-oude-oorlog-leugens

23-02-22 02: 00: 00,

door Ben Norton

Ik heb in verschillende video’s gesproken over hoe de VS en Engeland, de Anglo-Amerikaanse machten, uit alle macht proberen een oorlog met Rusland te beginnen over Oekraïne.

In een video heb ik laten zien hoe zelfs de Oekraïense regering, die toch een marionettenregime van de VS is, nog steeds teruggaat op de door de VS gesponsorde staatsgreep van het jaar 2014, de zogenaamde Euro-Maidan staatsgreep, hoe zelfs dit corrupte regime de VS heeft gevraagd, terug te trekken, Rusland heeft geen plannen om binnen te vallen, laat de oorlog die we al in het land hebben, namelijk in het oosten in de regio Donbass en de daar gelegen afgescheiden Volksrepublieken Lugansk en Donetsk, alstublieft niet escaleren.

Deze video zou nu gaan over de verbale botsingen tussen Joe Biden en de president van Oekraïne, Vladimir Selensky.

Er is nu een nieuw verhaal van de CIA fluisteraars bij CNN (1) die – en nogmaals, dit zijn echt de waterdragers van de CIA, gehoorzaam papagaaien wat het nationale veiligheidsapparaat wil uitzenden – nou, ze hebben een verhaal gepubliceerd dat werkelijk ongelooflijk is.

Hier is hoe het wordt samengevat bij Bloomberg, de spreekbuis van de miljardairs:

“Oekraïne beschuldigt VS

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: