The Unz Review:ㅤVan de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, niet porren aan de Russische beer, door Pepe Escobar

the-unz-review:ㅤvan-de-zwarte-zee-tot-de-oostelijke-middellandse-zee,-niet-porren-aan-de-russische-beer,-door-pepe-escobar

24-02-22 05: 10: 00,

Dit is wat er gebeurt als een stelletje haveloze hyena’s, jakhalzen en kleine knaagdieren De Beer porren: een nieuwe geopolitieke orde wordt in adembenemende snelheid geboren.

Van een dramatische vergadering van de Russische Veiligheidsraad tot een geschiedenisles van president Poetin en de daaropvolgende geboorte van de babytweeling – de Volksrepublieken van Donetsk en Luhansk â tot en met hun oproep aan president Poetin om militair in te grijpen om de door de NAVO gesteunde Oekraïense bombardeer- en beschietingsmacht uit Donbass te verdrijven, was het een naadloos proces.

De (nucleaire) druppel die (bijna) de rug van de beer brak â en zijn poten dwong om toe te slaan – was Zelensky de komiek, terug van de met Russofobie doordrenkte Veiligheidsconferentie van München waar hij als een Messias werd bejubeld, die zei dat het 1994 Memorandum van Boedapest moest worden herzien en Oekraïne nucleair bewapend moest worden.

Dat zou het equivalent zijn van een nucleair Mexico ten zuiden van de Hegemon.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: