CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 25 februari 2022

25-02-22 07: 05: 00,

TTV Nieuws: Digitale oorlogen – Daniele Ganser over het Oekraïne-conflict – Lighthouse ARD – Fondue voor vrijheid

Gepubliceerd op 25. Februari 2022 door PC.

Vandaag op TTV Nieuws gaan we in op de zeer actuele kwestie van digitale oorlogsvoering tegen de eigen bevolking. We berichten ook over de kijk van vredesonderzoeker Daniele Ganser op het Oekraïne-conflict. Vervolgens presenteren wij de “Leuchtturm ARD”-campagne, die zich opmaakt om een revolutie teweeg te brengen in de verslaggeving door de openbare omroep. In de rubriek “Volledig genetwerkt” introduceren wij de personeelsvereniging “Hospitals4humanity”, voor kritisch denkende ziekenhuismedewerkers. We sluiten ons programma af met een reportage uit Bern, waar TTV News gisteren ter plaatse was bij een fonduediner voor de vrijheid.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: