Viruswaarheid:ㅤOpzienbarende uitspraak Hooggerechtshof Oostenrijk in Corona-zaak: gezonde mensen kunnen niemand besmetten

viruswaarheid:ㅤopzienbarende-uitspraak-hooggerechtshof-oostenrijk-in-corona-zaak:-gezonde-mensen-kunnen-niemand-besmetten

25-02-22 07:54:00,

Dit artikel is vertaald vanuit het Duits. Het origineel vindt u hier.

Door Willi Huber op 23 februari 2022

Sinds het begin van de vermeende coronapandemie hebben de Oostenrijkse autoriteiten in opdracht van politici mensen gekweld: gezonde mensen worden tot patiënten verklaard, tot potentiële gevaarbrengers en verspreiders van epidemieën. Dit alles zonder enig bewijs – alleen om angst en paniek te zaaien en de bevolking te verdelen. Het Hooggerechtshof heeft daar nu een eerste stokje voor gestoken: een gezonde persoon kan er niet van worden beschuldigd iemand met een ziekte te kunnen of willen besmetten.

Zoals zo vaak het geval is, staat het verslag over de uitspraak achter een betaalmuur, zodat zo weinig mogelijk mensen er kennis van nemen – of er extra voor moeten betalen. Bij Report24 respecteren wij onze lezers en geven wij volledige informatie (wie iets wil terugdoen met een donatie kan rekenen op onze dankbaarheid, maar dat is geen voorwaarde om ons dagelijks met de objectief controleerbare waarheid bezig te houden).

De zaak is drie keer behandeld – voor het Regionale Gerechtshof, voor het Hogere Regionale Gerechtshof en nu voor het Hooggerechtshof. Het vonnis is nu juridisch bindend en was drie keer hetzelfde: vrijspraak!

Vrouw hoestte in de richting van twee politieagenten: aanklacht

Wat was er gebeurd? Een dronken Karinthische zou tijdens een ambtshandeling “opzettelijk” in de richting van twee politieagenten gehoest hebben. Nadat zij in een corona-quarantainegebied had gewerkt,

 » Lees verder op Viruswaarheid

%d bloggers liken dit: