CoronaTransition.CH:ㅤLatijns-Amerika: Maatregelen worden in verschillende landen teruggedraaid – maar “vaccinatie” wordt nog steeds gepropageerd

25-02-22 11: 00: 00,

Latijns-Amerika: maatregelen in verschillende landen ongedaan gemaakt – maar “vaccinatie” blijft bevorderd worden

Gepubliceerd op 26. Februari 2022 van WS.

Paraguay heeft 23. In februari 2022 werden de meeste sanitaire beperkingen die bijna twee jaar van kracht waren, opgeheven. Staatshoofd Mario Abdo Benítez, die sinds augustus de scepter zwaait over zijn land 2018, blijft echter hameren op het dragen van maskers binnenshuis en op “vaccinaties”.

Dit feit werd gemeld door het mediaportaal Derecha Diario op 22. Februari. Een dag later pikte ook Europa Press het verhaal op. Dit persbureau is opgericht 1953 in Spanje, maar ging in februari 2019 een interessante connectie aan met de Deutsche Presseagentur (dpa) (wij berichtten) – net op tijd voor de start van de Corona-enscenering.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: