CoronaTransition.CH: Klaus Schwab’s nieuwe boek: “The Great Narrative”

27-02-22 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 27. Februari 2022 van WS.

De “pandemie” heeft onverwachte en werkelijk visionaire literaire figuren voortgebracht. De belangrijkste onder hen zijn Wereld Economisch Forum (WEF) oprichter Klaus Schwab en multi-miljardair “vaccin” financier Bill Gates.

Schwab verblijdde de wereld al in juli 2020 met zijn Corona debuut “Covid-19 – The Great Reset”. Bill Gates kondigde een paar weken geleden zijn boek “Hoe de volgende pandemie te voorkomen” aan. Het zal in mei worden gepubliceerd. Het veelbelovende nieuws: Gates wil zijn lezers voorlichten over hoe het was om “het onderwerp van samenzweringstheorieën” te worden (we meldden).

Ook Schwab heeft niet stilgezeten tijdens de afgelopen twee jaar van gezondheidsdictatuur.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: