CoronaTransition.CH:ㅤProVita bedrijfsziekenfonds onthult: Het aantal bijwerkingen van vaccinaties ligt veel hoger dan de officiële cijfers

coronatransition.ch:ㅤprovita-bedrijfsziekenfonds-onthult:-het-aantal-bijwerkingen-van-vaccinaties-ligt-veel-hoger-dan-de-officiele-cijfers

27-02-22 11: 15: 00,

Gepubliceerd op 28. Februari 2022 door LK.

Op 21. In februari 2022 heeft het bestuur van BKK Pro Vita in Duitsland een brief geschreven die het heeft toegezonden aan het Paul Ehrlich Instituut, het Federaal Medisch Genootschap, het Federaal Genootschap van Wettelijke Ziekenfondsartsen alsmede het GKV-Spitzenverband.

In deze brief wordt de evaluatie van de factureringsgegevens van artsen over de bijwerkingen van het vaccin Covid 19 openbaar gemaakt. Hiertoe werden de gerapporteerde ICD-codes van de Duitse ziekenfondsen voor de diagnoses T88.0 (Infectie na vaccinatie/sepsis na vaccinatie), T88.1 (Andere complicaties na vaccinatie, huiduitslag na vaccinatie), Y59.9 (Complicaties als gevolg van vaccins of biologisch actieve stoffen) en U12.9 (Bijwerkingen van het gebruik van Covid 19 vaccins).

De bedrijfsziekenfondsen in Duitsland vertegenwoordigen 10’937’716 verzekerden.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: