CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 28 februari 2022

28-02-22 06: 17: 00,

TTV Nieuws: Tekortencrisis – Afleidingsmanoeuvres – Valse beelden – Gastronoom voor de rechter – VfGH

Gepubliceerd op 28. Februari 2022 door PC.

In de aflevering van vandaag van TTV News komt u te weten hoe en waarom groenten duurder worden en waarom we, nadat de pandemie zogenaamd voorbij is – althans wat Zwitserland betreft – nog een lange weg te gaan hebben. Wij berichten over hoe valse en gemanipuleerde beelden worden gebruikt om mensen op valse sporen te brengen en welke gastronoom voor de rechter zal staan wegens gebrek aan certificaatcontrole. In het laatste artikel gaan we in op wat het Oostenrijkse constitutionele hof te maken heeft met het ministerie van Volksgezondheid.

✔️ Tekortencrisis (00: 47)
✔️ Afleidingsmanoeuvres (06: 42)
✔️ Valse beelden voor propaganda (12: 22)
✔️ “Wie zei het” met Thomas Brändle (18: 30)
✔️ Grondwettelijk Hof van Oostenrijk (21: 26)

U kunt de bronnen vinden op TransitionTV.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: