Volgens een onderzoek gelooft 30 procent van de Indiërs niet in het bestaan van SARS-CoV-2

27-02-22 11: 20: 00,

Volgens een enquête gelooft 30 procent van de Indiërs niet in het bestaan van SARS-CoV-2

Gepubliceerd op 28. Februari 2022 door KD.

Drie van de tien mensen in India geloven dat SARS-CoV-2 “een mythe is die door enkele machtige krachten in het leven is geroepen en dat het virus niet echt bestaat”. Dit meldt Natural News onder verwijzing naar een onderzoek uitgevoerd door YouGov in meer dan 20 landen. Uit de enquête bleek ook dat 41 procent van de Indiase respondenten gelooft dat “de waarheid over de schadelijke effecten van vaccins opzettelijk voor het publiek verborgen wordt gehouden.”

32 procent van de respondenten zei ook

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: