The Unz Review: Volg het geld: Hoe Rusland de westerse economische oorlogsvoering omzeilt, door Pepe Escobar

the-unz-review:-volg-het-geld:-hoe-rusland-de-westerse-economische-oorlogsvoering-omzeilt,-door-pepe-escobar

01-03-22 05: 10: 00,

Dus een groep NAVO topmensen in hun echokamers bestoken de Russische Centrale Bank met sancties en wat verwachten ze? Koekjes?

Wat ze in plaats daarvan kregen, was dat de Russische afschrikkingstroepen werden opgetrokken tot âeen speciaal dienstregimeâ, wat betekent dat de Noordelijke en Stille Oceaanvloot, het langeafstandsluchtvaartcommando, strategische bommenwerpers en het hele Russische nucleaire apparaat op maximale alertheid staan.

Een generaal van het Pentagon rekende dat heel snel uit, en luttele minuten later werd een Oekraïense delegatie naar een geheime locatie in Gomel, Wit-Rusland, gestuurd om onderhandelingen met Rusland te voeren.

Ondertussen, in de vazal rijken, was de Duitse regering bezig âgrenzen te stellen aan oorlogszuchtigen zoals Poetinâ â nogal een rijke onderneming gezien het feit dat Berlijn nooit dergelijke grenzen heeft gesteld aan westerse oorlogszuchtigen die JoegoslaviÔ bombardeerden, Irak binnenvielen, of LibiÔ vernietigden in volledige schending van het internationaal recht.

Terwijl ze openlijk verkondigen dat ze de ontwikkeling van de Russische industrie willen stoppen, haar economie willen beschadigen,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: